Tuesday, January 17, 2012

Untuk Kau Yang Ku Cintaikkk ! wekkk

Assalamualaikum....

Hye alls...

Ok,, mlm ni aku nk cite kisah lucu gile..
Even aku tahu,,
Dgn ade nye entry nii,, trasa aku nii mcm buka aib sniri...& memalukan jgk laaa..
sbb aku malang nye bersahabat dgn org yg x reti nk mengenal erti sahabat..
ape tah lg nk menghargai sahabat??
atau hanya hargai org2 yg mampu memberi kita kesenangan?
Senang kata, MENUMPANG !

x sangka lah pulak akuuuu...
kesan berFB niii byk -ve nye !
ku sangka kan,, berkomen itu ini ngn member2 akuuu,, skadar main2...

tup tuppp.. ade yg marah ??
awat ngn hang naaaa ???
teruk sgt ke ayat2 aku?
sedangkan aku xde la kutuk2 kauu mcm kau kutuk2 org.. haha !
nii dh nk jadi kes bdk USM yg kne tangkap sbb status fb die mengancam PM ke ape!
pemes nyeeeeeeee aku !!
atau kau jeles aku duk komen pasal BALIK KAMPUNG?
hahahahhahha !
kau memang x cukup matang lah nampaknye...

setakat ituuu,, kau dah nk emo emo..
then, siap nk maen BLOCK BLOCK org plak???

Ape nilai sahabat di mata kau haaaa ?
atau memang sikap kau yg utamakan kaum berlainan jenis dlu?
lawak toll....
kalo ko dh mmg x mau kawan ngn akuuu,,
terus terang jela...
Nk putus2 saudara pulak....
xkn nk aku ceramah psl uhkwah islam plak kot??


Aku taw laa aku xde harta nk bagi kau senang...
xde kereta nk bagi kau pinjam...
xde printer nk berkhidmat anytime...
SO,i'm sorry laa sbb xleh nk lengkapi kekurangan kau....

Nah,, status fb nihh utk kauuuu selayak nya !


" It's ur right, & i have no fight. So, u start it, u should end it. More than 3 days,, its ur BURDEN "
- Insan Yg di BLOCK di fb.


By the way,, aku dah x de dalam bayangan mata nya dh skrg niii...
sooo,, nk tuju utk kawan EX BF (memandangkan kau dah clash ngn Dato' kauu tuuu) kauuu plak ke??

Aku memang angin laa kalau ribut xdak guruh xdakk,, tiba2 hujan mengejut !!
errrrr... btul ka ayat? haha !


Kalo org laen boleh bersabar & simpan dlm hati sorg2,,
Tapi kau yg bersikap over "open minded" niii...
mmg nk cari nahas laa kannn...
kau ingt,, sume org boley terima "lawak" jenaka kauuu tuuuu....



Lastly,,
Thanks for your "TEST".. Hope Allah will "reward" it as much as u done..

Unless, u know what SORRY is meant for..
And U really mean for it....


I will wait for your SORRY word...
Because i've no reason to BREAK UP this weakest frenship !

Thanks...

p/s : Aku dh knal kau macam mane.. kau mmg cepat melenting kalo org mengata, walau dlm diam kau tetap akan beraksi .. then, aku mntak maaf kalo ko bertambah marah dgn entry ni ! Aku nk bg kau sedar diri sikit.. x sume tindakan x matured kau tuu,, org bleh trima ! At least,, respect each others. ;)

5 comments:

miss izni said...

ohho, sabaq na.
haha, u know wat.
i'm tick ''funny'' column on ur belog it's bcoz of, b4 diz k.fahah xde melenting sakan ginih.
so, ble u mara, izni bole imagine mke k.fahah.
kih3 , so funny !
nway, sbaq ya, mang guruh n hjan da xdak, tp kilat ade la kot. ;)

Nfarhah Ismail said...

haaa,, taw xpe izni... bukan senang nk tgk k.farhah melenting kan??
sila laa imagine ye dik? haha
mmg agak funny lah...
sebab musabab tercetus nya kes nii pun agak FUNNY ! hahhahaha

miss izni said...

a'a, b4 diz izni asyik dgr sys nih gelak sakan jep.
ble da mrh cmni, mau naik bulu rommm sy ;)

Nfarhah Ismail said...

akibat tersalah langkah lah tu. sbb tu marah sakan. haha ! bulu rommmm. mcm familiar jek. muahaha

miss cahaya said...

familiar ?
napenape? haha.
let by gone b by gone suster :)

Post a Comment

 

~cik flora herself~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal