Friday, September 9, 2011

Thanks for coming My Dearsss~!

Waccaaa!!! (macam ganas!)

Assalamualaikummmmmm...

Member2 aku dtg beraya kt rumah aku ptg td.. wahhhh...
mcm havoc gile je kan??

bukan lah open house pun...
cuma sekadar nk merai kawan2 yg dtg bertandang ke rumah..
tu jek! heeeeeeeee~

Mula2 mcm nk ajak sume kwn...
tp masa dh mcm suntuk.. rmai yg da gerak ke U masing2...
then ade yg btolak mlm niii..
sooo,, mcm kalut ribut jgk laaa...sobsssssss!

Anyway,, aku hepi laaaa...
bukan penting mane pun sobsssss kat atas tuhh...
euww !

Berjaya jgk si teman baek aku yakni, Fatin safwanah ni knal kampung tanah lahir nye aku!
Yaknii Pulau Gadong terchinta nii....
terharu niii.. terharu biru !

Alang2 Fatin nk dtg,, boley la gedik ajak kawan2 laen jgk kan...
mama ngan abah aku pun kasi chance kat aku..
boley la lagik nk smbut since mood raya still lagi berteman di hati!
ecececeyyy !

Oke laaa... meh aku "hidangkan" gmbar2 kejadian ptg td tuuuu....
dah excited nk ajak kwn nii,, aku mcm prepare la sikit makanan sempoi2 niii...
tu pun pertolongan rmai pihak! termasuk kilang2 roti dan kedai2 biskut...
thnx all ! haha!

Zazzzzzz...Mari kita.. mari kita layan gambooooooooo yg cantek2 dan manes2 tuuu..
AUmmmm...





Taddaaa!
ni la juadah raya kamiii...

Kuzi ayam cicah roti...
Kek cherry yg kecik2 comel tuuu...
saki baki biskut raya yg sedia ade kt rumah niiii...seb baek ade lagi la kan! huuuuuu~
x lupa jgk,, air oren sejuk ketarrrr yg boleh hilangkan rasa dahaga anda! kwang3





jeng jeng jeng koilll ....errrrrrrr
Dah siap susun2 cantek2 gile tu kat atas meja tuuu,, aku yg sedang sibuk menunggu kedatangan member2 nii,, sempat jgk la kann snap gmbar snirik di cermin tuuu!
xpela nmpak mcm blurrrrrrr gile pun.. yg penting ade aku oke! heeeeee~


Arghhhh......aku x puas atiii...
x nmpak pipi yg mcm x brapa gebu niii...
dushhhhhhhh.....





enuff enufff....
bukan kisah personal aku pun...
ni kisah kwn2 jgk ok...
Prasan!
errrrrrrrr






Ayoyoyooooo !
ade lagi?

dah dah...
scroll down cecepat....
nnti kang ade plk yg jemu duk tgk aku jek kan?
heii,, jgn di kutuk lahh...
ni kan diary aku...
wekkkkkk



*

*

*

*

*

*

*

*


Welcome! welcome!
Ahlan wa sahlan!


Bunyi mcm TETAMU ku da smpai....
tapi aku x sempat la plak nk snap diorg ni time masuk pintu rumah niii...
alaahaiii !






ni lah die tetamu ku...
Thanks all....
"Ramai" kan?
Last minute jemput org,, sape nk dtg kan?
alaaa,, bkn kenduri kendara sgala!
makan jamu kawan ok...
jgn silap paham...





haaa,, ni time mcm dah khusyuk jamu slera laa niiii...
sbb tu tunduk tawadho' nye semacam tuuu..wahaha!

aku amik side by side laahh....
dah kata "ramai" yg dtg kannnn...
kang ade plk yg senget2 jek nmpk muka nye....






ahahaha! mcm2 gaya..
kalo kita fokus kat tangan diorg.. kat mulut diorg...
mcm terhibur je kan?
xpe xpe...
Gaya itu perlu!
;)





eh ehhh.. yg ni pun mcm klakar korg!
mane tak nye,,
skali kunyah,, skali berlawak!
siyes sakit "keng" aku duk gelak2 td....
lenguh pipi ni duk layan tawa tuhh..

kalo boley slim pipi ni aku sggup gelak lagi...
tapi harap maaf lahhh...jgn harap !

euwww... Redha je lah kak oiiii...
dah rezeki dari Dia tu kannn..
isk isk iskkkkkk





haaa, ni lah dia satu2 nye tetamu wanita!
fatin & adiknya, kimi...
Dari kenduri kawen member,, trus ke sini...
terharu i taw....penat2 jek cari Pulau ku ini... huhuu!

by the way,, tlupa plk nk wishhhhhh........

SELAMAT HARI RAYAAAAAAA !

uit uittt...
still bulan Shawal oke?
raya sbulan..jgn nk gedik kutuk2 aku lg skali lahhh!
errrrrrrr

sape2 yg jeles aku braya smpai berminggu minggu cenggini niii,,
haa,, sila lah braya sakan mcm akuuu...
pastu amik gmbo byk byk byk naaaaaa....
senang sikit nk buat bukti mcm aku nii..
kwang kwang kwang! ;P


Tiada "kejadian" kan terus berulang di saat dan ketika yg sama,
maka kenangan lah pengubat rindu detik2 itu!


ek? heeeeeee~

Thanks Allah !

2 comments:

nor shazieyda said...

unimapians rupanya...

Nfarhah Ismail said...

yup2... kami unimapianssss....
rupanya kita same lah ye! ;p

Post a Comment

 

~cik flora herself~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal