Monday, August 22, 2011

Aku super duper Senior~!

Olla ! Olla !
Haa,, kali ni mcm tamao karang mcm pnjang2 gitu.
sbb lately ni aku rase aku asek mengarang jek.. ala2 buat esei gitu!

Skrg aku nk umum kat public, yang aku nii.....

"budak tahun akhir"

Wahhh....tp la kan,, aku still young okeh!!
x bermksud bdk final year ni towa towa taw! heeeeeeeeee~

kalo sem lpas, aku ade cite kisah subjek di 3rd Year,,

kali ni aku nk cite kisah subjek sem 7 ni pulak!
sem 7? lama gile aku mengaji kt U kan...
ye laa..aku plh course yg 4 tahun punya! So, 8 sem la aku kne ngadap mengaji niii...
x pyh la nk merungut kan?!

oke.. tjuk entry ni mcm gempaq ape?!
Super duper Senior!
Sebab nye,, stat sem ni, aku dan kawan2 se Course aku da xde senior..
so,, kami lah bapak2 senior nye!
aku kira,, words tadi tu seswai je la! ehehh...

eh,, mcm pnjg jgk!
punah harapan.. ;P

Ok,, the thing yg nk cite nye,, belum lg cite kan...
aku kasi gmbar yg terbaek dr ladang je la!
tu pun da byk meaning nye... errrrrrr???!

Zazzzzzzzz... Layan!




Oke...tu je sbenanrnye pokok pangkal kesah entry kali ni..
kalo korang tanak baca dari atas, then trus tgk pic ni pun kire paham 100% gitu..

kisah nye,, sila refer kat box yg di kuningkan tuuu...
yg aku tick dgn bintang pink tuu..heeeeeeeee~

tp aku nk taip jgk ape subjek tuu? sbb kot2 la x clear plak si gmbar tuh!
err..tp mmg x nmpak pun kan? cuma kasi cukup syarat jek.. nk tnjuk kat korg tuu haa slip aku jek! wakakkaka~ jom tgk pe die aku kne blaja sem depan k?

1. ENVIRONMENTAL REMEDIATION
2. ENGINEERING MANAGEMENT
3. FINAL YEAR PROJECT
- ni plg aku cuak! ntah ape la projek aku nnti!
4. SOCIETY & ENVIRONMENT
5. ENVIRONMENTAL ENGINEERING DESIGN 1
6. STATISTICS FOR ENGINEERS


tu lah dia sume subject aku tuk sem 7 niii.....
dah slamat aku register dari smalam..cuma update kan ari ni sikit sbb 1 sbjek tu brubah kod!
tp nape ade member aku yg susah gile nk register??
myb line x elok gile or traffic sesat kot kan?

kalu prati2 la kan..21 kredit hours tu kan mcm byk je kan??
ohh,, aku da biasa byk byk byk mcm tuh! *belagak ni*
tp mmg btul laa,, kos aku ni mmg byk sbjek teras kot.. fuhhh!

Anyway,
Semoga Nurul Farhah dpt lakukan yg terbaek tuk semua subjek tuu...
dpt skor, dpt skor, dan dpt skor yg terbaek jgk!
Amin Ya Rabb... :)

by the way,, lupa nk introduce kan tadi..tu haaa atas tu tuhhh,, actually tu slip pendaftaran kursus aku laaaa... So,, dgn ini,, aku selayaknya dah boley pegi mengaji skolah!
arghhhhhhh...masih rase x cukup rehat ok!

Errrrrrr...
ni la dia insan yg mcm x reti berterima kasih atas rezki Dia!
ramai lagi kawan2 sebaya aku nii yg da x blajar,, da branak pinak,, da keje ikot suke je... mgkin belum rezeki diorg nk smbung belajar kot?

So,
Syukurlah atas rezeki tu...
Jgn mengeluh mahupun merungut!
Sesungguhnya kita adalah Ibnus Sabil...
yg sedang musafir di jalan Allah kan?!
Menuntut ilmu tu kan tuntutan agama kita kan..


heeeeeeeee~ bkn nk ceramah! tp tertaip jek!

Anyway,

Happy Back To School to all of my frens! :)




4 comments:

miZz_nizZ said...

hee..caiyok2!leh nye..hehe=) dak alam hbt2

fiza said...

banyaknye sbjek..gdluck..=)

Cik Una said...

aku pon super duper seniour!!dr sem lpas ag pasai seniur praktikal..haha..pnjg ngat r bebel.kate nk pendek2 je fer ni

Nfarhah Ismail said...

miZz_nizZ --- insya allah kita sume boley!! dak alam jek,, aku stakat tumpang name! ;)

fiza --- Alam mmg cmniii..kalo sbjek sikit jek,, tu bkn name nye bdk Alam! sobbb

Cik Una --- mu mmg la da lama super duper senior una.. mu kan da tua! kui3.. alaaa,, kalo da menaip,, pyh nk stop weh. pnjg pun pnjg laa,.. mu bc gk kan? terharu nye! ;)

Post a Comment

 

~cik flora herself~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal